Vil du vokse med lønnsomhet?

Vi hjelper deg med digital markedsføring 

Vi holder til i Arendal, og hjelper lokale og nasjonale kunder med vekst og skalering, primært gjennom annonsering på Google Ads, Facebook, Snap, Linkedin eller Tiktok. Våre kunder har en avkastning på sine annonseutgifter (ROAS) på mellom 5 og 10 gangen.

Vi har bred erfaring

Dette kan vi hjelpe deg med

Google annonsering

Vær synlig i Google søk når folk søker etter produktene eller tjenestene dine. Dette er ofte den mest lønnsomme annonseringen.

Sosiale medier

Nå nye og eksisterende kunder med annonser som genererer salg eller leads. Vi hjelper deg med å treffe din målgruppe.

Nettbutikk

Selg produktene dine til hele Norge. Vi har god erfaring med  Shopify, og hjelper deg gjerne med å sette opp en nettbutikk.

Gunstig fraktavtale

Ta del i stordriftsavtalene vi har tilgang på med Bring og PostNord. Det er betydelige beløp å spare.

Tre måter å vokse på

Målet til Flexistore vedd lansering av deres minilager løsning var å fylle opp det første lageret i Gamle Oslo. Dette ble oppnådd med lønnsomhet ved bruk av Google og Facebook annonser og optimalisering av Google My Business. Denne strategien ble gjenbrukt ved lansering av nye lokasjoner, og som et grunnlag i Flexistore sin always on markedsføring. I dag har Flexistore 17 minilager i Norge. 

Målet til Extra Kongshavn var å få kunder til den nye butikken etter ombygging og rebranding fra Prix til Extra. Vi brukte annonsering på Facebook med hyperlokal målretting. Vi nådde eksisterende og nye kunder i kjøredistanse til butikken med lanseringskampanjen. Butikken leverte over fastsatte mål allerede den første måneden. 

Målet til Studio 5 var å øke salgsvolumet. Dette klarte vi ved å sette opp Google og Facebook annonser, samt sporing på nettsiden slik at vi kunne måle effekten. Vi brukte hovedsakelig Shopping kampanjer og brukte Facebook innleggene til Studio 5 i annonseringen. På en måned økte vi salgsvolumet med 20 %, og etter et år har vi tredoblet den. Avkastningen på annonseringen er på 10-gangeren. 

Hvem vil hjelpe deg?

Kjetil Lassesen

Kjetil Lassesen

Digital Markedsfører

Kjetil er en kreativ markedsfører med øyne for vekstmuligheter. Han er utdannet markedsfører fra Høyskolen i Innlandet, og jobber blant annet med Pomelo.no og Studio 5.

Ragnhild Skreden

Ragnhild Skreden

Digital Markedsfører

Ragnhild er ekspert på Google Ads og Facebook annonsering. Tidligere har hun jobbet i ledende mediebyråer, med Bavaria, SATS, Propr.no, Data Respons, Indem Advokatfirma og Apple/Techstep. 

Er du klar for å ta markedsføringen

din til et nytt nivå?